Anna Majuri

Anna

Olen valmistunut Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi vuonna 2020. Puheterapeuttina lasten ja nuorten kanssa olen toiminut vuodesta 2004 lähtien.
Olen puheterapeutin työssäni havainnut sen, kuinka tunteet ovat läsnä aivan jokaisessa vuorovaikutustilanteessa. Tunnetaitojen vahvistaminen tuokin lisää hyvinvointia koko elämän laajuudelle.
Tunnetaitojen harjoittelussa kaikkein lähinnä sydäntäni ovat kehollisuuden ja liikkeellisyyden harjoitukset sekä luova tunnetyöskentely maalaustehtävien parissa.

Paula Kauhanen

Paula

Olen valmistunut Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi vuonna 2018. Työskentelyni lasten ja nuorten parissa on alkanut jo vuonna 2006, jolloin olen valmistunut fysioterapeutiksi.
Tunteet kiehtovat minua suuresti, sillä ne ovat kaikessa toiminnassamme läsnä. Luovassa tunnetyöskentelyssä sydäntäni lähellä ovat erityisesti musiikkiin ja luontoon sekä kirjoittamiseen, mutta myös erilaisiin värien käyttöön liittyvät keinot. Tunnetyöskentelyssä parasta on mielestäni se, kuinka jokainen siihen käytetty hetki luo aina jotakin uutta näkyvää omasta sisäisestä tilasta ja sen hetkisestä tunteesta.

Ilmoittaudu mukaan

Tunnetaitoryhmiin ilmoittautuminen on helppoa

Vuosien saatossa olemme huomanneet lasten ja nuorten kasvavan tarpeen tunnetaitojen ja tunnekehoyhteyden tukemiselle, syrjäytymisen ennaltaehkäisemiselle sekä positiivisen sosiaalisen toiminnan tukemiselle. Päädyimme keskustelemaan aiheesta ja niin alkoivat kehittyä Aarnilan tunnetaitoryhmät!
Hämeenlinnan alueella ei vielä ole ollut tarjolla vastaavia ryhmiä, joten vastaamme toiminnallamme myös alueella ilmenevään kysyntään.